Over ons

Hoi, welkom!
Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen.

Ferry en Rosanna No Waste Heroes

Wij zijn Ferry en Rosanna en zijn samen deze webshop begonnen. 
We willen ons graag inzetten om zoveel mogelijk mensen groenere keuzes aan te bieden. Waar we in het begin focussen op zeep/afwasmiddel en accessoires, is ons plan dit in de toekomst verder uit te breiden naar andere producten. 

We hebben ons altijd geïnteresseerd in series, docu's of boeken die betrekking hebben op gezondheid en het milieu en vooral de toekomst van de aarde, van ons, van ons kind... En zijn als laatste echt wakker geschud door de Netflix documentaire van David Attenborough - A Life On Our Planet (kijk die maar eens). 
David Attenborough: A Life on Our Planet | Officiële Netflix-website

Voor we de webshop begonnen hebben we veel gelezen, webinars bekeken, programma's gevolgd en gepraat met allerlei andere ondernemers. Er is gelukkig veel online te vinden, zoals: als je de stap naar ondernemen wil zetten, wat komt daar bij kijken, waar moet je aan denken? En hoe je een website als deze maakt, bijvoorbeeld. 

Vanuit de overtuiging dat, als we gezamenlijk groenere keuzes maken zoals bijvoorbeeld bewust (minder) consumeren, vaker plantaardig eten, nadenken over wat voor producten we kopen. Samen een groot verschil kunnen beteken voor de aarde en de toekomst. 

We don’t need a handful of people doing zero waste perfectly. We need millions of people doing it imperfectly. – Anne Marie Bonneau.

Onze klanten verrassen met unieke en toffe producten, dat is waar we voor staan. Het 'Wauw!'-gevoel ontlokken. En dan ook nog eens duurzaam.
Zoals zeep in een milieuvriendelijke verpakking, zeep zonder plastic/andere schadelijke stoffen erin verwerkt, of zelfs zeep van restproducten wat anders afval was geweest.

We starten met een aantal producten waar we zelf heel enthousiast over zijn. Daarbij willen we zo nu en dan blogs delen over de mensen achter het product. Wat was hun drijfveer om het product op de markt te brengen? Waar halen zij hun inspiratie uit? Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief krijg je af en toe een mail van ons met tips, duurzame items, must-see programma's of acties. Wij bieden meerdere mooie merken en producten aan, zodat je op één plek duurzame producten kunt kopen. Waar je anders meerdere aparte bestellingen naar je huis moet laten verzenden, wat een grotere belasting is op het milieu.

Dankzij onze liefde voor duurzaamheid, de natuur en klantvriendelijkheid, kun je hier met plezier een aankoop doen.
Dus, wil je op de hoogte blijven van de beste tips/programma's/websites? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Voor meer inspiratie kun je ons volgen op Instagram: . (@nowasteheroes.nl) • Instagram-foto's en -video's. Laat je meeslepen in de wereld van duurzaamheid en stel gerust een vraag, dit kan via onze sociale media of via mail: info@nowasteheroes.nl.

Word ook een held zonder afval!

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij.

Ferry en Rosanna van Zundert